Componist

Wat heb ik gedaan?

 In het verleden heb ik veel muziek geschreven voor mijn eigen instrumentale fusionband Belady Fair. Later ging ik mij meer en meer toeleggen op muziek waarbij ook vocalen een belangrijke rol gingen spelen. Omdat “ lalala tralalaah” op den duur ook gaat vervelen, begon ik al vrij snel melodieën met volledige zinnen te creëren. Daar er al heel veel liefdesliedjes zijn geschreven, zag en zie ik het als een uitdaging teksten te verzinnen die niet de platgetreden paden bewandelen maar een positieve en hopelijk inspirerende inslag hebben. 

 Daarnaast heb ik mijn medewerking verleend aan het schrijven van muziek voor kindercd’s. Daarbij  kreeg ik teksten aangeleverd met de opdracht daar muziek voor te schrijven. 

Wat doe ik nu? 

 Ik schrijf nog steeds liedjes, waarbij ik me laat inspireren door alles en iedereen en niet gehinderd word door enige restrictie en/of commercialiteit. Omdat ik mezelf niet als zanger zie, doe ik nog wel eens een beroep op andere vocalisten, alsmede andere instrumentalisten die mijn liedjes danig kunnen pimpen. Mijn liedjes arrangeer ik zelf. Ik vind het een uitdaging de geprogrammeerde drumpartijen zo natuurgetrouw mogelijk op te nemen, waarbij ik alleen een midi-keyboard gebruik om in te spelen.